2008 & RUTINEN

Nu , snart , är det dags för ett nytt år. Bara 2 dagar kvar. Sjukt. 2008 gick för fort. Jag kommer ihåg varenda dag av det här året. Varför? Undrar om jag inte har lärt mig att skilja en dag från resten. Jag skaffade nya rutiner det här året. Ungefär kan man säga att precis varje dag har jag något jag måste göra. Jag vill påstå att rutiner får veckorna att försvinna. Eller så är det som alla säger - att ju äldre man blir , desto snabbare går allt. Det kan ju vara så att rutinen har ett finger med i spelet också. Typ...när man jobbar...har man lite att göra går dagen långsamt. Har man mycket att göra hinner man inte ens tänka så är dagen över. Kommer man sen hem och bara lägger sig i soffan går kvällen inte alls obemärkt förbi. Har man saker man mer eller mindre bestämt sig för att man måste göra under kvällarna , som jag , så går kvällen helt klart obemärkt förbi. Man hinner knappt börja så måste man tänka på att avsluta i tid så att man tar sig upp ur sängen dagen efter och är någorlunda pigg. Är man inte det är man inte alls lika produktiv som man borde vara. Jag menar , alla måste ju dra sitt strå till stacken. Är det inte så? Jag vet inte vad jag tycker. Jag är människa.

2008 har varit ett konstigt år. Jag har lärt mig mycket av olika saker. Jag pratar inte längre med människor jag tycker om att ha runt mig. Inte av någon speciell anledning , det har bara blivit så. Exempelvis så träffade jag en person under 2007 som jag tyckte väldigt mycket om. Det var en hon. Du vet , en sån där person man bara träffar en gång i livet. Vacker var hon också. Skillnaden mellan henne och alla andra var att hon hade vett. Dom flesta tjejer som ser ut som henne kan inte ens öppna en dörr själv. Så var inte hon. Vi blev bra vänner. Under det här året har vi inte ens stannat och sagt hej åt varandra när vi setts på stan. Vi är inte ovänner. Vi har bara blivit såna som säger : Hej , vad gör du nu för tiden då? , dom få gånger vi mötts och inte bara kan gå förbi varandra. Det är synd.

2009 blir nog ett bättre år. 2008 var inte dåligt , men allt kan alltid bli bättre vill jag tro. Jag har aldrig gillat att vakna upp och veta att det är den 1:a januari. Allt känns tomt på något sätt. Speciellt när den 1:a har infallit på en måndag eller så. Det är hemskt. Nu har vi en extra helg att läka detta med innan ledigheten är över och allvaret tar tag i en igen. För visst är det allvaret i vardagen som får oss att skapa rutiner? Jag vet inte vad jag tycker. Jag är människa.

Gott nytt år
signerat UKEN
 

KARMA 2

Ifall man gör något bra så händer bra saker. Här nedan är några saker som kommit till för att folk gjort några fina gärningar!

1. Uken
2. Peppar & Grill Chips
3. Inte Marcus Persson
4. This Night Without
5. Glass
6. Enhörningar
7. Aborre
8. Julklappar
9. Dom 300 ölen i min kyl
10. Skalman

Nu ska jag duscha. Sedan ska jag dricka en av dom 300 ölen i min kyl. 1 timme efter det har jag druckit 30 till. Då får jag tacka för din tid.
Adjö

KARMA

Jag tror på karma. Typ , what goes around comes around....fast jag tänker inte på det så , för det låter sjukt nördigt. Det är bara i filmer man kan låta cool och säga "What goes around comes around". Men jag tror ändå på det. Alltså att ifall man beter sig som en apa mot andra människor eller bara i allmänhet så kommer karma söka upp dig en dag och ge dig den fetaste käftsmällen av alla. Det tror jag på. Eller man kan säga att jag är helt säker på att livet funkar så. Det vore
konstigt om människan kan gå igenom livet , agera helt hänsynslöst och samtidigt aldrig få ett bakslag som lämnar en tankeställare. Jag försöker hålla mig från att agera hänsynslöst. Ibland kan det inte hjälpas förstås...men det finns en skillnad. Skillnaden är mellan "avsikt" och "inte med avsikt". Tex om en gammal tant vill ha hjälp över gatan kan jag välja mellan att med avsikt säga "Fuck off and die" och löp-träna över gatan utan att hjälpa henne eller så kan jag helt utan avsikt välja att inte kunna, även om jag vill , eftersom min kropp innehåller en bomb som exploderar om jag rör gamla tanter. Så funkar det. Med avsikt eller inte med avsikt. Det är bara att välja. Väljer man "med avsikt" så kommer livet pissa en i ögat en vacker dag. Försöker man så gott det går men måste ibland välja "inte med avsikt" så går det nog bra hela livet ut. Så nu är min stora fråga : Vilken dum jävel har gjort ett sånt enormt felsteg som gör att alla vi andra får dras med :

1. Reklamer om Jamba ringsignaler
2. Brittiska versionen av Pimp My Ride
3. Syftet med naken-hundar
                   &
4. Chris Jones oförmåga att svara i telefonen

Ifall du vet vilka som ligger bakom dessa moment så kan du vänligen ta deras adress och telefonnummer så att jag kan få tag på dessa snarast. Jag pallar fan inte att dras med skiten längre. Jag eller någon annan förtjänar inte detta. Nu ska jag gå ut och skrika. Ha en fantastisk kväll!


Draken & Julen

Jag tänkte inte blogga idag. Man bloggar inte på måndagar. Men en drake tvingade mig. Den heter Kajsa och den gillar tydligen när jag bloggar. Den hotade med att förstöra julen i år om jag inte bloggade. Så jag hade med andra ord inget val.

Jag känner mig alltid stressad i December. Det har nog med julen att göra. Det känns ungefär som att alla människor runt omkring mer eller mindre blir galna. Jag var på stan igår. Första advent är en speciell dag och alla affärer har öppet även fast dom egentligen har stängt. Det är ungefär som att alla blir belönade ,för att det är första advent, med att affärer håller öppet på en söndag. Ja , du hör ju. Folk vaknar , blir galna och drar in till stan. Men det är väl kanske julstämningen man vill åt? Jag hade ingen julstämning. Det kanske berodde på att jag drack 700 öl i lördags.  Här är några andra saker som man kan bli stressad av:

1. Slutet i Sagan om ringen
2. 14.58 en lördag och du är utan öl.
3. Du bor i en 1:a och halva din lägenhet börjar fet-brinna.
4. Perssons sätt att spela World of warcraft på.
5. En drake som hotar att förstöra julen om du inte bloggar.

Jag ska på Ica Maxi ikväll. Jag ska köpa ballonger. Inte av någon speciell anledning. Ibland vill jag bara tom-köpa saker. Som den där gången när jag var på festival och bara hade 100 spänn att klara mig på i 3 dar och jag köper en rosa , för kort t-shirt som det står " Stay golden pony-boy " på för 99kr.

Hej då


"om inte du bloggar så kan ju du fet-glömma julen i år , din jävel"

RSS 2.0