EN TRIP

Fan , idag är jag trött...smått förkyld också. Men det gör inget. Jag är glad ändå. Igår var en sjukt lång dag. Jag vaknade 05.45 och var taggad som fan. Jag och Chrillaz skulle åka flyttbuss till Östersund och hämta hem våran käre vän Dan The Man. Han har bott där ett tag nu men kom på att det var dags att komma hem från skiten så han betsällde mig och Chrillaz som räddare. Sagt och gjort. Resan bjöd på en hel del. Dit gick det alldeles förträffligt! Vi åkte via Ö-vik och Sollefteå istället för ångest-vägen via Åsele. Vi rökte cigg och lyssnade på pop-punk. Hittade även en kvarglömd bland-skiva som någon hade glömt i bussen. Vi kastade ut den genom fönstret när vi hörde innehållet. Väl framme i Östersund gick det fort. Packade bussen på 20min och begav oss hem till min brors fästmö Hella och hennes underbara 3-åriga dotter Tua-Lovisa. Min bror Tomas var där och bjöd på Tacos. Han flyttar dit i juni. Hoppas han inte skjuter sig själv. Inte pga Hella och Tua förstås. Nu börjar det roliga. Det sög typ hittills. Danne skulle stanna till och lämna tillbaka en dammsugare hos några kompisar innan vi lämnade ö-sund. Väl där så träffade vi en kille som alltså bodde i Östersund , är Syrian , uppvuxen i England och hette "Deutschmann" i efternamn. Sjuk blandning. Jag skrek-skrattade inombords. På vägen hem såg vi en död ren liggandes på vägen , en levande vid vägen (som ångrade sig och sket i att gå över) , en vit hare , en räv (Chrillaz såg bara dens svans) , en sorts skogs-mus som blivit "road-kill" , en fallande stjärna och 3 ö-viksbor i en BMW som var ute och drog en sväng runt Max i Ö-vik. Såklart satt 2 as-lama killar i framsätet och 1 full tjej i baksätet. Hon vinkade lite lätt till oss. Den drack också en cider och dens smink hade runnit ner för kinderna. Den hade nog gråtit för att dens pojkvän , som säkert körde , hade tagit hennes studiebidrag och köpt delar till sin BMW som han inte behöver egentligen men ändå köper för att han och den andra killen där fram (som säkert hette Stor-Erik) tycker att meka är det fränaste som finns. Genomskinligt. Vi drog hem till Umeå med hedern i behåll och kunde lätt konstatera att en nykter fredag , mer eller mindre , är coolare än det mesta. Men ikväll ska jag unna mig en vin. Hej då

Signerat UKSTAR

NYHET!!!

Oj , nu var det länge sen jag satt här och skrev. Men jag har en bra anledning. Jag och min oskönt gode vän Chrillaz har startat ett landslag : Badlandslaget. Japp , du läste rätt. Vi har under årens lopp utvecklat sjuka skills i att bada. Även våran vän Daniel "Dan The Man" Nyman ingår i landslaget. Vi tyckte att det var dags att göra något åt saken och låta världen se vad vi kan. Vi är helt enkelt jätte bra på att bada. Så nu ligger vi i hårdträning inför sommaren. Vi kommer självklart dokumentera allting på våran blogg : badlandslaget.blogg.se. Den kommer upp inom kort. Där kan du följa våran väg till guldet. Det finns , så vitt vi vet , inga andra badlandslag , därför badar vi mot allmänheten. Så just DU är då våran motståndare. Så det som verkade vara en stunds rolig läsning för dig utvecklades just till en jävligt jobbig situation. Du tvingas , vare sig du vill eller inte , att ha ett landslag emot dig när du doppar tårna i sommar. Så välj dina badplatser noggrant. Vi badar bara på stora stadium som Nydala , Älven , Havet och några andra noga utvalda platser. Vi berättar inte exakt vilka och kan just därför dyka upp från i princip ingenstans och bada skiten ur dig. Så nu vet du det! Jag ska ta en öl. Hej då!

ja just ja!

ATT GÖRA LISTA :
1. Få ny lägenhet 1:a juni
2. Anmäla brännbollslag
3. Vinna VM i bad
4. Bli snyggare
5. Melilla 1:a augusti! Buenos Noches!
 
Signerat UKSTAR

OTUR

Jag har sån jävla otur just nu. Allt började förra veckan. I torsdags för att vara exakt. Jag var på jobbet och råkade lyfta fel så att ryggen började krångla igen. Ont som fan gjorde det. Har haft ont hela helgen. Sen vaknade jag i söndags och hade ont i käken. Man kan ju vakna och ha så ibland. Men nu gick det inte över och det blev bara värre och smärtan förflyttade sig till längst bak på höger sida av underkäkens tandrad , alltså där visdomständerna kommer. Jävla piss vad ont det gjorde. Igår var smärtan total och jag käkade lite värktabletter. Jag bestämde mig för att gå till tandläkaren idag om det inte hade släppt. Självklart hade det ju inte släppt utan istället blivit värre , så jag tog mig upp till tandläkaren. Hon konstaterade direkt att det var en visdomstand som spökade. Så hon blåste rent lite och tryckte dit antibiotika. Jag nämnde att jag samtidigt , då jag fick värken , börjat känna mig svag i kroppen. Det är tydligen vanligt att få feber under denna omständighet så hon skrev ut penicillin och beordrade mig att ta tempen när jag kommit hem. Vid 38 grader och över skulle jag börja käka. Så klart låg jag just under. Nu sitter jag i princip bara stilla i min lägenhet och tittar in i väggen. Jag har sett allt som finns på min xbox , det visas bara skit på teve , jag har läst klart mina böcker , alla jag känner jobbar förutom PK som sover , jag vågar mig inte ut för att löpa , jag har skrivkramp vad gäller musiken , jag kan inte äta något , jag håller på att sluta röka och allt gör bara ont. På toppen av detta förlorar jag pengar för att jag måste vara hemma från jobbet. Ingenting som märks särskillt mycket , men det är sjukt ostimulerande att det måste kosta pengar för att ha det jävligt. Så nu vet du hur jag har det. Kan du inte muntra upp mig? Slå en pling , skicka ett sms eller skriv ett inlägg. Vafan som helst. Tack

FASTBUNDEN

Jaha , då var det lördag då. Idag trodde jag att jag hade lyckats festa bort min cykel. Jag visste att jag hade cyklat ner på pipes igår kväll och trodde självfallet att jag hade ställt cykeln inne på gården vid parkeringen mitt emot pipes. Väl där så upptäckte jag att så var inte fallet. Den var borta. FJÄRT , tänkte jag och gick runt och tittade ifall jag skulle se låset ligga uppbrutet någonstans. För stjäl man en cykel så tar man ju inte med låset. Icket. Inget lås. Jag började ringa runt till folk jag varit med igår kväll och undrade lite pinsamt om jag sagt någonting om vart jag ställt cykeln. Ingen visste. FJÄRT , tänkte jag igen och började gå runt lite här och där och leta. Jag visste på ett ungefär vilken väg jag kom. Utan resultat begav jag mig upp mot Järnvägstorget. DÄR , utanför Mias Grill stod den. Jag skyller på rosé vinet. Vinet tog över min kropp igår kväll och det kan jag inte rå för. Boxen band fast mig i soffan och började hälla i mig dess fantastiska innehåll. Sen vet jag inte så mycket mer. Tokigt! Nu har en öl bundit fast mig här vid datorn och tvingar mig att dricka den. Om jag inte gör det kommer den tydligen mörda min familj , och det vill jag ju inte. Får se vad kvällen har att erbjuda. Om du inte har något särskillt för dig så kan du ju höra av dig så kan du komma och hjälpa mig med ölen. Fast i och för sig , även om du har något särskillt för dig så kan du ju faktiskt ta och skita i det och ändå komma hit. Du behöver inte nödvändigt vis komma hit , du kan ju möta upp mig ute på stan ikväll också. Ja , du gör ju hur du vill. Jag skiter faktiskt i vilket. Men det är ju artigt att erbjuda något. Nu erbjuder ölen mig mer öl , så jag måste sluta. Men vi hörs!

INNE & UTELISTAN 3

Hej kära fredag! Jag har en ny lägenhet! Jag flyttar in 1:a juni. Jag ska fylla min gamla med glasfiber-damm innan jag drar.
Nu är det dags för inne & ute listan. Jag glömde bort den förra fredagen och gör därför en dubbel idag. Jag dricker en öl. Snart blir det också en dubbel.

UTE

1. Björn Gustafsson
2. Mars
3. Att Marcus Persson snart kommer hem från Norge
4. Min lägenhet
5. Att PK jobbar kväll under helger
6. Könssjukdomar
7. Att förlova sig utan någon som helst tanke på att FAKTISKT gifta sig inom en snar framtid.
8. Att jag inte är förlovad och ska gifta mig
9. Nogger Mint ( den sämsta mint smaken av alla )
10. Du


INNE

1. Min nya lägenhet
2. Att Tanka precis kom hit med mer öl och pepp
3. Skägg
4. Söta tjejer
5. Gröna Converse
6. Rosé vin
7. Att avsluta sitt medlemsskap inom H&M
8. Att tycka att det är en alldeles förträfflig idé att införa "kille-dagen".
9. Löpning
10. Tro att du blir snygg av att känna mig.

RSS 2.0