STRESSAD

Kom just hem från jobbet. Nu måste jag styra en massa grejjer. Först ner på stan och handla i princip allt jag vill. Min nya lägenhet står ledig nu så det blir att flytta dit allt idag och imorgon. Sen måste jag börja städa den gamla. Tur att jag inte är helt mupp och har klarat att hålla det någolunda rent under tiden jag bott här. Jag jobbar 2 dagar till sen är jag ledig till måndag nästa vecka. Lars kommer på torsdag. Hans straff blir att hjälpa till med flytten. Fan , jag måste dra nu...bara PK kan komma någon gång. Hans straff är att följa med som backup på stan. Men vi hörs! Typ

EN KILLE MED SKÄGG

Idag är en bra dag , trots att inte lampan lyser! Jag är ledig , har packat en massa flyttlådor , börjat städa , tagit ner all jävla skit från väggarna (som aldrig mer ska upp) , börjat planera tapeter för nya lägenheten , lyssnar på Taking back sunday´s nya skiva som knäcker och peppar inför kvällen för att den bjuder på fest med brorsan , Tosse och Andreas Rossander!
En bra dag med andra ord. Sen tittar säkert lampan fram lite senare. Jag har jätte mycket skägg också. Funderar på att raka bort det nu. Jag ser inte ut som jag. Jag ser ut som en kille med skägg. Sjukt. Jag hoppas att vi ses i helgen! Det vore kul! Fast mest för dig , för det är ju skit roligt att stöta på mig. Det vet både du och jag.

Tja

CHRISTOFFER

Jag har en kompis. Han heter Christoffer. Han tror att "jag känner igen dig" på engelska heter " I know again you". Christoffer är lätt utvecklingsstörd.

BETYDER

Jag heter Bjuhr i efternamn. Bjuhr betyder Bäver , tydligen. Ulrik betyder stark-eld-lejon-hane. Jag är alltså en stark-eld-lejon-hane-bäver. Chrillaz betyder grillkorv.

FUSK

Igår spelade jag kubb. Jag spelade mot Gurra. Gurra kom typ på kubb , så han kan alla fusk. Han vann just därför. Ikväll när han är full ska jag lägga aids i hans öl. Det var mitt fusk.

SMS

Oj , jag tror att jag just fick ett sms av en tjej. Räknas det som att jag nu inte är oskuld längre?


FORM

Jag kramade just Chrillaz. Jag gjorde det för att jag tycker om dens form. Eller hans fom. Hans form är rätt schysst. Nu ska han laga middag. Det bjuds på spartanska pommes frites och polsk kycklingfilé , och ost. Hans form kommer inte att vara lika skön efter middagen. Min kommer det , för jag har lindat in mig i plastfolie.

Idag var ...

Idag var jag på kalas , igen. Den här gången hos Robert. Det var jag , Robert och Monica. Monica är hans mamma. Robert , fast jag kallar honom XrobX , fyller 29 idag. Det märktes också , för han har blivit lite längre. Nu är jag på ett annat kalas. Jag är hos Chrillaz , fast jag kallar honom för Seabazz Bassqualitez. Han fyllde 24 i torsdags. Fast jag fick inte komma då för han gillar inte mig så värst. Han sköt därför på mitt besök tills idag för att samla kraft och mod. Fast det är inte bara jag som kommer idag , även dessa kommer komma : Knattis.
Nu ska jag dricka en öl. Fast nu ljög jag , för det gör jag redan. Nu kör vi! Öl-lampan

VARDAGSHJÄLTAR

Det hela började med att jag träffade min gode vän Jens på Scharinska. Jens hade spelat med sitt band Industri Royal och var lite svettig. Det var fint. Klockan blev 2 och vi började bege oss hemmåt. Då vi bor åt samma håll slog vi följe. När vi kommer längs vägen utanför Östermalmslivs ser vi att det brinner utanför radhusen på vänster sida av vägen. Fulla som vi var trodde vi först att det var grill-efterfest och vi var bjudna. Men så var ju såklart inte fallet. Några lövsäckar utanför hade fattat eld. Lågorna var höga också. Jens ringde 112 och undrade what´s up och berättade att det brann. Han frågade senare ifall vi skulle försöka släcka skiten och fick som svar att vi skulle försöka om vi bedömde att vi kunde. Både jag och Jens är rockmusiker - alltså musikens brandmän. Så vi satte igång att försöka släcka. Det gick över förväntningarna. Det rök bara till slut. Plötsligt kommer 2 polisbilar och 1 brandbil. Poliserna skickar ut en hundpatrull och undrar om vi sett något misstänkt. 3-4 brandmän hoppar ut ur brandbilen och drar fram 30 meter slang och börjar vålda vatten på det som nu var en rykande lövhög. Efter ett kort förhör begav vi oss småskrattandes mot statoil för att ta en kopp kaffe och reflektera över situationen. Vi kunde lätt konstatera att utan våran existens hade varken Öst På Stan stått kvar eller brandmännen fått lön den dagen. Vi var vardagshjältar!

HAKA

Idag när jag rakade mig fick jag ett sår på hakan. När jag duschade tvättade jag hakan med tvål. Det kändes inte. När jag sedan spolade vatten där sved det som satan. Med andra ord kan man säga att det är bensin i Umeås kranvatten. Absurt.

SAGAN OM VINDEN

Idag när jag cyklade hem från jobbet hade jag motvind i vilken riktning jag än cyklade. Vinden fick mig att hata mitt liv , och vinden är inte ens en sak man kan ta på. Jävla as.

LÖP-TRÄNA

Jag löp-tränar ofta. Detta har gjort att min vilopuls är ganska låg. I morse när jag vaknade trodde jag att jag var död. Jag var därför tvungen att dra en runkish för att kolla att jag levde.

"KLINTANN"

Mina föräldrar , och i princip alla andra föräldrar i hela Sverige som har barn i min ålder , gick igång järnet när skådisen Clint Eastwood var som hetast. Det tråkiga är att alla våra föräldrar blev lite utvecklingsstörda och det hela gick för långt. Det slutade med att våra föräldrar i praktiskt taget trodde att dom kände Clint Eastwood och gav honom smeknamnet "Clintan".
Tänk på att många av dessa , idag , leder Sverige. Patetiskt.

KUNG UKEN

Jag har varit på barnkalas idag. Tua har fyllt 4 år. Inte idag dock. Den 28:de var den riktiga dagen , men hon bor i Östersund så jag kunde inte närvara då. Tydligen är det viktigt att "Ucken" också får vara med och fira , så det var ett kalas idag med. Tua är dotter till min brors fästmö Helena. Jag skickade ett födelsedagskort till Tua där jag skrev att jag önskade henne hjärtliga gratulationer och att hon var min bästa vän. Hon instämde inte riktigt på det där med bästisar när vi träffades. Jag är ju gammal. Då kunde vi inte vara bästisar. Jag förstod hur hon menade och tröstade mig med att hon bara är 4 och nog inte förstår att jag inte är dum i huvudet som inte har några jämngamla bästisar och därför måste pola ihop mig med henne. Men hon gillar mig ändå. Barn gör det i allmänhet. Och tur är väl det , för när jag får ett eget barn vill jag ju att den ska tycka att jag är kung. Det blir nog inga problem. För jag är ju det. Kung alltså.

Nog om det. Om ett par timmar ska jag på middag hos mina föräldrar. Det vankas fest i min mun efteråt. Fest med måtta. Det blir roligare så , och man mår bättre dagen efter. Och det vill man ju göra.

För övrigt vill jag tillägga att Industri Royal spelar ikväll på Scharinska. Var där eller var en fyrkant. Jag var där igår också , men jag gick hem när jag såg flera stycken som hade 11 meter palestina-sjal virade runt halsen. Inne. Det finns 3 saker som man aldrig får utsätta sin omgivning för. Lär dig dessa :

1. Ha aldrig solglasögon inne
2. Lämna palestina-sjalen hemma om den inte absolut behövs
3.  IT´S NEVER TOO HOT TO TAKE OFF YOUR SHIRT. DON´T BE THAT GUY (om du inte solar eller är på stranden...ja du fattar)

Så där! Nu kanske du blev mindre dum i huvudet. Och det tycker jag är jätte kul för dig! Så vi hörs då! Kanske.

Tja!

RSS 2.0