DAGBOK 72

Hej dagboken!

Ibland undrar jag varför jag ljuger för mig själv. Imorse tex när jag kokade kaffe i köket så började jag rabbla repliker från Gossip Girl i tron om att jag var Blair. Igår ringde jag min mamma och påstod att jag var Mel Gibson och fiskade efter ett ligg. Ikväll vid 9-tiden kommer jag förmodligen också tycka att jag ser ut som Johnny Depp.

Hej då=)

DAGBOK 71

Hej dagiiizzzz!

Inatt drömde jag att jag var på Blog Awards. Jag var där med Anna Anka. Jag påpekade hur sjukt det är att hon heter Anka i efternamn. Hon förstod inte varför. Då ställde jag genast till med en scen , slog henne på käften och gick hem.

Hej då=)

DAGBOK 70

Hej dagboken!

Fantomen gör det. Bamse också. Även Tarzan och Nalle Puh är dukiga. Bli som dom - bo i skogen.

Hej då=)

DAGBOK 69

Hej dagboken!

Om du är nyinflyttad i Umeå , eller alltid bott här , och saknar någonstan att bo så kan jag tipsa om ett billigt och bekvämt boende!

Gör så här :

Tag en tidning ( helst Västerbottens-Kurirern ). Riv av sidorna och lägg dom i blöt. Bastutorka sedan sidorna. Nu kan du märka att sidorna hårdnat. Du kan nu bygga en kojja av dom stela bladen. Duchen blir dock ett problem , elektriciteten likaså. Det första löser du lätt genom att smälta snö i munnen och spotta på dig själv.

Lycka till

hej då=)

DAGBOK 68

Hej!

Mitt liv har saknat innehåll och har därför inte kunnat blogga. Idag fick mitt liv innehåll igen. Kläder från USA har kommit hit. Ja , från Famous Stars & Straps. Vad annars? Tror inte jag använder något annat. Jo , någon enstaka tröjja från H&M har jag ju och mina string. Jag och Chrillaz packar väskorna för en trip till Huvudstaden snart. En vecka ungefär innan vi drar. Men det är faktiskt totalt ointressant. Huvudstanden alltså. Men om du befinner dig där nere så bör du tänka till och ta dig ut på fest. Du vill inte missa oss. Hmmm vad mer....jo , jag har blivit snygg. Jag och Chrillaz såg en chick-flick med Bradley Cooper förra veckan. Bradley gav mig ett ultimatum : Anting blir du snygg eller så får du stänga av filmen. Jag ville ju se hur den slutade så jag blev snygg. Nu ska jag gå ut och glänsa.


Hej då=)

RSS 2.0