DAGBOK 28

Hej dagboken!

Jag är förbannad. En klasskomis jag hade i 3:an har samma frisyr nu som då. Det är ungefär likadant som att börja äta spädbarn.

Hej då

DAGBOK 27

Hej dagboken!

Alltså jag kom på en sak...världen skulle vara jäkligt annorlunda om jag fick bestämma. Då skulle allt som kostar pengar vara gratis och allt som var gratis skulle vara på rea. Men vad skulle man då betala rea-priset för tänker du? Jo , jag skulle då förklara att jag bara skämtade och göra allt som vanligt igen.

Hej då

DAGBOK 26

Hej DagBoKeN!

Märkte du att jag blandade stora och små bokstäver i överskriften? En annan sak som är lika sjukt är när man försöker finna en anledning för min komis Jan.

Hej då

DAGBOK 25

Hej dagboken!

Jag tänkte på en sak. Betyder godis "god is" ? Var det isåfall någon som åt is för apa länge sen och tyckte det var rå gott?
Is är ju inte gott. Men godis är ju det. *förvirrad*

Hej då

DAGBOK 24

Hej dagis-bokis-kungis!

Idag har varit kung! Jag är på strålande humör. När jag blir president ska jag förbjuda ordet tumör. Det ska istället heta humör. Har man en godartad humör när jag är president betyder alltså det att man har typ ett skämt i hjärnan.

Hej då

DAGBOK 23

Hej dagbokis=)

Det var inte cancer jag hade i handen=) nu ska jag fira med en runkish!

DAGBOK 22

Hej dagboken!

Idag har jag inte så mycket att skriva om förutom att jag tror att jag har fått cancer i handen.

Hej då

DAGBOK 21

Hej dagboken

Jag var as-glad i morse. När jag tog av mig kläderna för att duscha trodde jag äntligen att jag fått hår på dicken. Men det visade sig vara min grannes utvecklingsstörda katt Samuel som sprungit bort. Jävla skit. Men jag ska raka bort en bit av dens päls och limma fast. Synden straffar sig själv , katt-jävel.

DAGBOK 20

Hej Kung-Boken!

Alltså jag var med om en sjuk sak härom dagen. Jag var på kuk-dåligt humör och var ute och gick. Plötsligt mötte jag en blind tjej och dennes hjälp-reda-för-att-inte-gå-in-i-typ-ett-tåg person. Den blinda tjejen såg typ gladast ut i världen och skrattade som jag aldrig hört någon skratta. Och hon är blind. Hon har inte sett ett piss i hela sitt liv men var hur glad som helst för det. Och där gick jag och surade för att 4-årige Sebastian på Nydala hade större glass än mig. Sjukt

DAGBOK 19

Hej dagboken!

Jag önskar mig en tjej. En snäll en. Bara en liten. Då kunde jag ha den i fickan och ta fram den bland mina killkompisar och visa hur sjukt bra jag hade blivit på att jonglera med den. Fast då skulle den nog bara spy och bete sig som ett as.

heeeej dååååååå    *puzz*

DAGBOK 18

HEEEEJ DAGBOKEN   =)

Alltså , varför heter det fredag? Var det för att det blev fred på en fredag? Då borde alla dagar i Irak heta Krigdag. Sjukt

DAGBOK 17

Hej pommes frites Dagboken!

Jag funderade över min existens igår. För en stund kände jag mig onödig men då tänkte jag på min sämsta kompis och blev glad. Tack Chrillaz!

Hej dåååååå =)

DAGBOK 16

Hej dagis-kungis-bokis!!

Robert sov över här inatt. Han sov i min säng och jag sov på soffan. Varför heter det att man sover "i sängen" och inte på sängen? Man sover väl trots allt "på sängen" och inte inuti den? Jag ska därför gröpa ett hål i min säng så att jag kan krypa in inuti den och sova. That would show em! Cp-värld

RSS 2.0