UTOMJORDINGAR & EN DUM ARBETSLEDARE

Jag bloggade igår. Det var kul. Just därför tänkte jag göra det idag igen. Jag glömmer bort att blogga allt för ofta numera.
Det är därför att mitt liv är innehållslöst. Om mitt liv vore en julkalender skulle luckorna vara tomma. Jag hatar arbetsledaren på mitt jobb. Jag hatar honom mer än krig. Jag ska bygga ett jättestort förstorningsglas och förstora honom så att utomjordingarna kan se honom. Sen ska jag skicka sms från hans mobil till deras och förklara krig. Jag gör det på fredag så är han nog borta på måndag. Fast han bjöd mig på fika idag. Det var snällt. Jag låtsades för en stund att jag tyckte han var cool. När han gick slutade jag låtsas.

Just ja , om exakt 1 månad är det julafton. Och sen nyår. Fan , vad hände med det här året? Min mamma säger att dom ska åka utomlands över jul. Min bror ska nog fira hos sin tjej i Östersund. Detta resulterar i att jag får vara själv. Jag undrar om det gör något. Hade jag varit 10 år hade jag aldrig mer pratat med någon av dom. Egentligen vill jag inte prata med dom nu heller men jag kände ändå att det kanske kan vara ganska skönt att vara själv på jul. Fast ändå inte. Jag ska göra punktering på flygplanet mamma och Folke ska åka med. Då blir det att stanna hemma och va med mig. Det skulle dom tycka va fucking sweet.

På söndag är det 1:a advent. Då är det också skylt-söndag. Jag ska gå ner på stan då och tjacka lussebullar och pepparkakor. Sen ska jag ta med det till jobbet och bjuda alla utom min arbetsledare. Fast han är ju inte där då kom jag ju på...utomjordingarna lär ju ha gjort sitt tills dess. När jag blir president ska jag berätta för alla om utomjordingarna.
När dom kommer hit efter nyår så kommer dom bjuda mig på öl och cigg för att jag fick alla att förstå att dom finns.
Min arbetsledare gör konstiga ljud. Det låter ungefär som att en 90-årig tant skulle göra nr.2 på botten av en djup brunn.

Nu ska jag sluta blogga. Imorrn ska jag blogga mer. Jag tror att luckorna i julkalendern om mitt liv äntligen börjar fyllas.
Titta in imorrn så ska jag berätta varför. Ha en fantastisk kväll och hör av dig till dom som betyder något för dig. Dom andra kan du byta bort mot godis. Tja




" tjena Uken! får det lov att vara en cigg? "

ENHÖRNINGAR ÄR ETT MAGISKT DJUR

Jag gillar inte söndagar. Anledningen är enkel. Det är en klämdag mellan roliga helgen och den bittra verkligheten som snart kommer omfamna en. När jag blir stor ska jag bli president. I Sverige. Då ska jag ta bort söndagen. Den ska istället heta Öldag. På Öldag måste alla vara glada och bjuda varandra på saker. Sakerna kan variera ( beroende på vad man vill bjuda på förstås ) men typ kakor , sin nya bil eller grannens hund. På Öldag måste man också gå ut på krogen. Inga åldersgränser finns på Öldag så du kan ta med dig din dagisgrupp på en jägermeister på Corona eller låta din 14-åring bränna sitt barnbidrag vid blackjack-borden på O´learys. På Öldag skulle jag vilja bli bjuden på en Enhörning. Jag tycker att dom är fina. Fast när jag är full skulle jag bara råka peta den på hornet så att den dog...men det gör inget för när jag är president kommer jag ha en enörnings-uppfödnings-ranch på Sofiehem. Så jag kan typ hämta en ny när jag vill. Till 1 enhörning behövs : En häst , ett horn , fågel-vingar och lite karamellfärg. Sen blandar man bara det i en bunke och tillsätter lite vatten...grädda sedan i ugn i 225 grader tills den får en fin yta. Sen är det bara att klappa på! Fast akta hornet. Hmmm vad mer...joo , jag var på Krogen Krogen igår. Det var kul. Jag blev full. Jag förstod inte vem jag var eller var jag var. Då passade Johan på att försöka lura ner mig i hans säng. Just när han skulle kyssa mig så blev jag nykter och sprang ut. Tur. Jag hade inte velat ha bakisångest över det idag. Jag såg en snowboardfilm igår. Jag såg den på Krogen Krogen. Den var bra. Jag blev mest fascinerad över att den var fint gjort. Jag kanske är bög? Jag skakade av mig den tanken och gick till baren. Jag fick 4 öl av han som äger stället. Jag drack upp dom. Det var något jag inte borde ha gjort. En tjej raggade på mig. Jag blir generad av sånt. Hon sa att hon gillade mitt band. Då sa jag att jag tyckte att hon hade dålig musiksmak och gick därifrån. Hon tittade inte mer på mig.

Jag lagar kyckling nu. Det är gott. Det är också sjukt att det är ett fågel-barn. Jag borde sluta äta barn. Det låter konstigt att säga det. Det var därför man döpte det till "kyckling". Jag har tänkt på en sak. Varför finns fiskbullar i hummersås? Det är helt cp-stört. Det är en kombination av 2 saker från samma ställe. Alltså fisk med en sås gjord av nåt som man närmast kan förknippa med just fisk. Det är ju typ som att äta Älgkött med Bäver-sås. Men du hör ju själv....

Ja just ja....min brorsa heter Tomas och jag heter Ulrik. Balansen mellan dessa namn finns inte. Tack mamma och pappa...var ni höga? Nu ska jag äta. Vi ses!



RSS 2.0