LÄSARBREV 11


Hej Uken!

Jag bor i Skövde. Här är du en legend. Folk pratar om dig som om du vore ett väsen. I skolan blandar man ihop dig och Gandhi och jag tatuerade nyss in texten "Uken är kung - bollpung" på axeln. Tack för att du finns! Jag har en dotter på 10 år. Hon fick ett par stringtrosor i julklapp och ett presentkort hos en plastikkirurg så hon kan få lite fetare lökar. Igår kväll fick jag ett samtal av hennes lärare som verkade arg och oroad. Haha asså jag tror hon bara är avundsjuk. Eller visst kan man låta arg när man är avis?

Eva


Svar: Eva , googla "var 5:e-projektet" och se vad som kommer fram. Du hör till dom som är den "femte". Jag förmodar att det inte kommer säga dig något så jag förklarar här istället : Du är dum i huvet.

Hej då=)


LÄSARBREV 10


Tjena

Du är ett jävla rövhål. Min tjej läser din blogg och igår dumpade hon mig. Vem fan tror du att du är? Allan-Ballan?
Sist jag var så här förbannad var på gymnasiet när jag hade vattenpung. Det är ungefär som vattenskalle fast i pungen. Kan du ens föreställa dig mina polares förvåning i duschen på gympan? Och nu , 10 år senare , när jag äntligen får en tjej så ska jag bli dumpad för att hon läser din jävla kuk-blogg. Vad ska jag göra? Hjälp.

Mårten



Svar: Chansen att din tjej dumpade dig för att hon läser min blogg är ganska stor. Det betyder att du troligast är dum i huvet. Jag har med andra ord lyckats med det jag vill förmedla.

Hej då=)

LÄSARBREV 9

Uken!

Blir jag nå förbannad?? Jag har ett problem ser du. Jag bor i ett hyreshus. Jag blir så förbannad på Sveriges jävla tvätt-fasoner. Tvättider brukar oftast vara satta från 7-12 , 12-17 & 17-22 under en dag. Men vissa jävla felspermier missbrukar detta ända ner till helvetet. Ja du , ända ner dit. Här kommer jag , 56år , hem från jobbet och ska tvätta på min bokade tid kl.17. Och då har nån jävla banditledare kvar lite kläder i torkskåpet!!! Detta har hänt MINST 11ggr under mina 30 år i huset. Nu blev jag så less att jag stoppade upp kläderna i stjärten. Dom kan ju få torka där inne era jävla banditer!!! Hjälp mig

Agnetha

Svar: Man brukar tala om "var 5:e - projektet". Detta började spridas i folkmun redan på 1800-talet. Man menar med detta, att var femte person i Sverige troligast är sjuk i huvet. Du är en av dom i "femte" kategorin. Andra under samma kategori är Hoffmaestro , CSN & tjejen som låg med mig i somras. Det är även skitfult och meningslöst att stava Agnetha med H. Fjortis.

Hej då=)

LÄSARBREV 8

Hej!

Gud vilken underbar blogg! Vilken kanonidé att låta folk skriva och få sina tankar och frågor besvarade. Hade jag skrivit bibeln hade jag bytt ut Jesus mot Uken. Men nu till saken. Jag köpte en sprillans ny hund förra veckan. Min gamla har jag tappat bort. Jag har döpt den nya till Hundis. Men den verkar inte fatta att den heter det. Jag ropar och ropar men den kommer inte. Vissa kan ju till och med säga till när dom vill att hunden ska sitta eller ligga. Har jag köpt en utvecklingsstörd hund kanske? Hur ser man det isåfall? För en av dens tassar är lite mindre än dom andra.
Det är pinsamt att vara ute och gå med den när den inte lyder. Jag får som mest ge den på käften hela tiden. Hjälp!

Jörgen



Svar: Tjena Jörgen! Jag är inte hundägare själv. Dock är jag uppvuxen med hund så jag kan klokt säga att du aldrig kommer få din hund att lyda genom att prata med den. Du måste ge den saker. Hunden lyder för att den får saker. Den vet att den ska göra på ett speciellt sätt för att bli uppskattad. Att människan kallar hunden för våran bästa vän är ganska idiotiskt. Den är inte våran vän. Men det förstår inte vi. Bara jag. Och det allra viktigaste är att du är dum i huvudet.

Hej då!=)

RSS 2.0