DAGBOK 81

Hej dagboken!

Ibland när jag har massa kompisar hemma hos mig på fest brukar jag smita iväg en stund. Innan jag går brukar jag be att dom svarar i min mobil ifall det skulle ringa. Innan har jag gjort upp med mamma att hon ska ringa min mobil vid ett särskillt klockslag och förklara för den som svarar att jag har blivit överkörd av en buss och tyvärr har dött.
Jag har under tiden gömt mig i väggen och kan se ifall det är någon som inte blir ledsen. På så sätt vet jag ju vilka jag ska bjuda på min begravning.

Hej då=)

DAGBOK 80

Hej dagboken!

Jag ska öppna ett dagis! Hur svårt kan det va? Jag sätter en grind för vardagsrummet så ingen kan ta sig ut. Sen fylller jag hela skiten med sand så kan dom springa omkring och gräva gropar bäst fan dom vill. Sen simulerar jag regnoväder via en vattenläcka jag gjort i avloppsrören hos grannen ovanför och när alla vill ha mellanmål kör jag "först till kvarn" på lille Alex som inte kan gå.

Hej då=)

DAGBOK 79

Hej dagboken!

När jag blir stor och beslutar mig för att bli pappa vill jag få ett tjejbarn. Då kan hon lära mig hur jag kan få en tjej och jag kan lära henne hur man lurar klassen att hon ska ha disco och alla måste ge henne varsin tjuga till fiskedamm. Sen ska jag köpa en häst till henne som hon döper till Skrutten och jag måste skjutsa henne till stallet istället för att gå på krogen. Vad vackert. Duvor kommer gråta.

Hej då=)

DAGBOK 78

Hej dagizzle bokizzle!

Min kompis Per kommer hit ikväll. Vi ska diskutera varför han tycker det är ok att hänga på lågstadiets skolgårdar och ge godis till barnen. Sen skulle han visa en bild på en svart skåpbil han ska köpa på Blocket.

Hej då=)

DAGBOK 77

Hej dagboken!

Att skriva dagbok är kung! Man kan skriva sånt som ingen annan får veta. Alltså massa hemlisar och sånt=). Jag är kär i en tjej. Hon verkar vara kär i mig med. Eller jag tror det , annars skulle hon dra för gardinerna på nätterna när hon sover.

Hej då=)

DAGBOK 76

Hej dagboken!

Idag har jag känt mig helt yr. Undrar om det beror på att jag glömt bort att äta sedan i September?

Hej då=)

DAGBOK 75

Hej dagboken!

I Afrika bygger man hus av bajs. Hade vi gjort det i Sverige hade vi med andra ord bajsat betong , tegel och trä.
Sjukt ju.

hej dåååå=)

DAGBOK 74

Hej kungz-dagz-bokz!

Det är svårt att förstå att det är 2010. Nästan lika svårt som att räkna till hundra tusen men säga alla siffror huller om buller och inte nämna samma siffra två gånger. Ja , det eller att high-fiva med min granne Stefan som är på Cypern.

Heeeej dååå=)

DAGBOK 73

Hej dagboken!

Idag har jag inte gjort nånting. När jag vaknade imorse kände jag mig lika obetydelsefull som min kompis Marcus.
Jag ringde min chef och sjukanmälde mig. Jag ljög. Men egentligen gjorde jag företaget en tjänst. Ingen skulle vilja ha min kompis Marcus på sitt företag. Så nu är Marcus skyldig mig en dagslön.

Hej då=)

RSS 2.0