IDIOT

Härom veckan skrev jag ett inlägg där jag menade att jag inte förstod vitsen med Mozilla Firefox logon. Jag förstod bara inte vad en eld-räv har med internet att göra. Nu till det som helt enkelt gör mig galen. Någon fruktansvärt dum idiot har kommenterat inlägget så här : "Firefox. Eldräv. Kan inte bli mer logiskt." Hur kan man skriva en sån sak mot det jag menar i inlägget? Det är helt sjukt. Ungefär som att jag inte förstår vad firefox betyder och därför är helt bakom flötet. Stackars människa alltså. Det är så dumt kommenterat att en eld-räv som symbol för en internet-webbläsare verkar fullt normalt. Finns det en idiot-fri blogg? Sign me up i så fall.

Fan

AWESOME

Jag har tidigare berättat att jag haft lite att göra på jobbet. Idag blev jag klar på stället jag har varit på det senaste 7 månaderna. Jag ringde chefen och undrade vart jag ska åka och jobba härnäst. Han bad att få ringa upp på ett tag. 15.00 ringde han och undrade om jag istället ville stanna hemma med fullt betalt resten av veckan eftersom det inte är lönt att vara många på samma ställe förrän på måndag nästa vecka. Sen hade ju såklart arbetsledaren skvallrat om att jag skulle spela i helgen å då tyckte dom att det var bra om jag fokuserade på spelningen å inte på några jävla tapeter eller spackling. Ibland älskar jag bara mitt liv.

MÅNDAG IGEN

Måndag....fan! Vad hände? Det var nyss fredag. Helgen var helt vild. Detta berodde mest på att jag , i fredags , köpte hem en box rosévin. Pratade med Viggo under dagen och han tipsade om detta vin vars box ser jävligt gay ut men som tydligen , när man druckit det , ger en effekt som kan liknas med typ heroin. Jag går inte på heroin men tyckte ändå att det lät förträffligt!
Sagt och gjort. Annars är jag bara lam för att det är måndag. Men veckan bjuder på sjukt mycket roliga saker så det gör inget att farbror måndag kissar mig i ansiktet. Vi repar sista gångerna med Los Bastards inför House of metal. Vi spelar där på lördag. Min bror , Larry Tha G & Alfie fyller alla år på onsdag. På onsdag kommer även pappa hem från sjukhuset. Det har varit en jävligt jobbig tid senaste veckorna. Pappa har bara 50% kvar att andas med. Alltså en lunga kan man säga. Det klarar man sig med i vanliga fall. Men han är sjuk. Det blir värre. Då vi inte har så bra kontakt så var det här extra jobbigt. En massa saker slog mig när jag satt på sjukhuset med honom. Han lever i konstant rädsla och är jävligt ångerfull över att allt är som det är mellan honom och mig och min bror. Jag bestämde att jag ska hålla kontakt med honom regelbundet. Ingen ska behöva vara ensam. Någonsin. Viggo fyller även år på fredag. Så det blir en hel del firande i veckan! Idag hade jag , som vanligt , inget att göra på jobbet så jag gick hem kl 9. Det var min revanch mot måndagen. Nä , nu ska jag strax ut och motionera och sen blire repa. Kom nu ihåg att vara snäll!

ukstar

JAMAICA´S ALRIGHT?

1. Jamaica's alright, if you wanna get in the middle of a knife fight

2. Jamaica's alright, if you wanna get AIDS or dysentery

3. Jamaica's alright, if you wanna be mugged or murdered
 
4. Jamaica's alright, if you're a misogynist, or a homophobe
 
5. Jamaica's alright, if you like only one kind of music
 
6. Jamaica's alright, if you like small bananas and spiders
 
7. Jamaica's alright, if you wanna buy drugs from your hotel room
 
8. Jamaica's alright, if you want your hand lopped off by a machete


Hmmmm 1  2  3  4  5....nää , jag drar fan inte dit

INNE & UTELISTAN 2

Ute :

1. Tycka att Ami från Miami Ink är snygg. För helvette hörru!
2. Skaffa katt när man suger på att ta hand om sig själv.
3. Idioten jag träffade på krogen som tyckte jag var "emo" för att jag har ring i läppen.
4. Att jag inte slog han på käften.
5. Stackarna som varslats från Volvo. ( Är man 50 bast , har skulder över öronen och trodde Volvo var the shit och inte har något att falla tillbaka på så får man skylla sig själv.)


Inne :

1. Lyssna på Los Bastards.
2. Lära sig förstå att allt inte bara handlar om dig själv.
3. Spela i Industri Royal.
4. Att inte sticka under stolen med att man flyttar till London bara för att supa eller bli stenad.
5. Heta Ulrik Bjuhr och se ut som jag gör.

ELD-RÄVEN & FLYGPLANS-HÄSTEN

Jaha....då var det dags igen. Jävla värld. Jag kom på en sak härom dagen när jag öppnade min webbläsare Mozilla Firefox.
Jag tittade lite närmare på logon eftersom jag aldrig riktigt tänkt på vad den föreställer. Nu till det jag kom på : Logon föreställer en räv som brinner och som ligger i en position där den ser ut att knulla med jorden. Vad har en brinnande räv som vill ligga med vår planet med internet att göra?
En annan sak jag minst sagt blev förbannad över är bilmärket "Mustang". Tydligen så är inte bilmärket döpt efter hästen utan efter ett flygplan. Vad i hela jävla helvetet gör då en häst-jävel på bilens logo? Borde det inte vara ett flygplan där då? Och visst , flygplanet kanske är döpt efter hästen. Men döper man ett flygplan efter en häst bör man förklara sig för all framtid. Det är som att döpa en fisk till "giant airplane". Fan.

                                                                                                                 

ALLA HJÄRTANS DAG

Grattis på alla hjärtans dag! Alla hjärtans dag är från första början en födelsedag för "alla". Alltså : Grattis! Ha en hjärtligt bra dag! Men sen kom en snubbe med vingar och sköt en pil i hjärtat på en random av oss alla. Random-människan dog och därmed fick dagen namnet Alla hjärtans dag. Det är mysigt om man har någon av det motsatta könet att fira med , eller med samma kön för vissa. Typ mina föräldrar. Men man måste alltid hålla utkik efter mannen med vingar som skjuter pilar i hjärtat på folk. Fast jag har hört att det inte gör ont nu för tiden och att det faktiskt känns rätt bra.

Hej då

ROMERSKA BÅGAR

Ok , d här låter helt sjukt.....men lyssna bara : Tydligen så är bumbi-björnar på riktigt. När jag vaknade igår morse så höll jag på att tappa hakan - brevid mig i sängen låg en bumbi-björn. Den hette Ted. Den hade slut på cigg och ville låna en av mig. Jag sade att jag hade slut och ville att han skulle åka nattbuss hem till sitt värdelösa sagoland. Han gjorde inte som jag sade och fortsatte att tjata om cigg. Då spred jag aids via munnen till dens öron och skrek : YES!. Då for den hem.


Nu är jag hos en tjej. Den verkar trött. Det är jag med. Jag har löst olika gåtor hela kvällen. Det har hon med. Hennes gåta gick så här : Vad är det som går och går men aldrig handlar majs på konsum?
Hon kunde inte svara. Jag kunde : En alligator , för ingen vill släppa in den på konsum.
Tack för dig

INNE & UTELISTAN

Jag har börjat med något nytt! En inne & utelista varje fredag. Tänkte börja idag. När jag vaknade imorse insåg jag att jag blev satt på jorden för att hjälpa människor att inse vissa saker. Så härmed kommer första inne & utelistan!
Trevlig helg


Ute

1. Trucker-keps (du som inte trodde det var en fluga bör stanna inne omgående)
2. Leverpastej på mackan
3. Yunkjard ( ett felsteg för kroglivet i Umeå )
4. Att börja "gilla" Johnny Cash när man fyllt 20 och tro att det + att börja "gilla" whiskey är största steget ut i vuxenlivet.
5. Brudar med bandana


Inne

1. Vara glad för att våren snart är här
2. Snygga t-shirts
3. The Office ( amerikanska versionen såklart , den engelska medför ett sjukt fult språk )
4. Uken
5. Spela i rockband

Äckligast i världen

Det äckligaste i världen är när man vill dricka kaffe och upptäcker att det är slut och man blir tvungen att värma upp det kalla kaffet från kaffebryggaren i en kastrull på spisen. Det och kaviar.

MEN FRÅGA DÅ!

Fråga om jag haft världens mest produktiva dag! Ja , det har jag. Hurså? Nämen allvarligt...funderade här om dagen på det här med att dagarna och veckorna bara springer förbi. Nyss stod jag på jobbet 07.00 , lagom bitter och tyckte att : "Asså , måndagar är fan en hemsk sjukdom." Nu är det i princip onsdag. Det känns också som om jag på något sätt tjänat tid idag.
Det började med att jag gick upp 06.00 imorse. Jag gick till jobbet och det tar typ 30 min. Sen jobbade jag full dag för första gången sen i december. Sen gick jag hem. Tog mig knappt in genom dörren då jag kom på att jag ville byta slang och däck på min cykel , så jag gick iväg och handlade nya cykel-prylar. Jag hann i princip bara hem igen så var löpar-dojjorna på och jag drog ut och sprang 1 mil. Sen kom jag hem och satte igång med middagen samtidigt som jag duschade. Sen åt jag. Därefter gick jag hem till mina föräldrar där jag lånade deras garage och pimpade min cykel. På vägen hem träffade jag brorsan och snackade massa skit. Jag kom innanför min dörr typ 20.15 och är nu helt säker på att jag antingen är stålmannen eller så kan jag frysa tiden. Uken kung!

Hej då! 

JA JUST DET!

Jo! Jag flyttar i juni! Äntligen slipper jag den här jävla piss-lägenheten! Hej då-festen börjar NU!

STAY TOGETHER FOR THE KIDS

Idag är en bra dag! 2004 fick världen veta att ett av vår tids största rockband skulle lägga ner. Blink 182 fanns inte längre. Det var sjukt tråkigt. Även fast dom lyckades , i alla fall Tom DeLonge , med att skapa bra musik på andra håll så var det ändå inte samma sak. Ok , Angels And Airwaves är ju faktiskt ett av de bästa banden någonsin , men dom är ändå inte Blink 182. Men nu är dom tillbaka! Deras nya skiva kommer släppas i sommar! Behöver jag säga att det kommer bli den bästa sommaren sen dom släppte " Take Off Your Pants & Jacket " 2001? Nej. Det finns en helt ny generation av kids som inte ens vet vilka dom är och som faktiskt behöver veta det för att kunna leva vidare. Så jag är förväntansfull och jävligt glad idag! Men ärligt talat så visste jag att den här dagen skulle komma. Så , om du inte hört Blink 182 så börjar du gensat att tanka ner deras skivor i väntan på sommaren 2009. "Enema Of The State" , "Take Off Your Pants & Jacket" , "Blink 182" och "Dude Ranch" bör finnas i din Ipod. Om inte där så i alla fall i ditt digra musikbibliotek på datorn. Så sätt fart nu för fan!

VIN HERPES

Hej! Jag är hos Anna. Jag har as-roligt , för jag dricker vin. Man blir rolig av vin. Det roligaste är att ens läppar mörknar efter ett tag och får en färg som inte finns. Då brukar jag lura folk att jag har herpes och vill att dom ska betala min medicin. Igår fick jag ihop till ett glas nötter på pipes! Vi ska grilla idag. Vi försöker med andra ord lura året. Året är just nu inställd på att det är februari och just därför ska det snöa och blåsa. Fast om vi då tänder en grill så blir året helt yr och tror att det kanske är typ juli. Så har vi tur kanske vi kan ta ett dopp på Nydala imorgon bitti! Nåja , nog om detta. Vi ses

UKEN FOR PRESIDENT

Hej! Nu är det dags igen. Kom att tänka på en grej som har stört mig typ sen 2006. I mestadels negativa situationer kan man höra frasen " ge han vad han tål!". Det behöver inte vara inom just negativa situationer , men jag väljer just sådana situationer nu. Jaha? Så? Vaddå "ge han vad han tål"? Då tål han det ju....eller? Vad är det då för vits? Man vill väl ge någon vad den personen inte tål , i en sådan situation. Rätta mig om jag har fel. Eller vänta , du kan inte....för jag har rätt. Igen. Jag har under en längre tid hittat en mängd liknande saker som i princip äter upp mig levande. Jag förstår bara inte vart dom kommer ifrån. Det som psykar mig mest är VEM som kommit på det och varför i helvette ingen med befogenhet gör något åt det. Mitt mål med livet är nu alltså att lyckas bli president. Då kommer dessa saker uppdagas och jag kommer gå till botten med problemet. Jag har ingenting emot att åka tillbaka i tiden när något sades för första gången och dela ut en riktig " Aha! Vafan säger du din jävel?"- upplevelse till den skyldige. Vi oskyldiga har fått dras med skiten för länge nu. Från och med nu börjar mitt presidents-träningsläger. Jag ska börja med att googla. Önska mig lycka till!

Tja

INFÖR BROLLORNA BJUHRS BRORSA KVÄLL

Mega tråkigt! Snöar i massor och jag kom just hem från jobbet. Hade inte så värst mycket att göra idag så jag gled hem. Nu ska jag äta frukost. Funderar på att köpa lite kläder idag. En fin tröjja kanske. Jag passar i tröjjor , och tur är väl det för jag vet folk som ser förjävliga ut i tröjjor. Idag ska jag även träffa Cecca och hennes två småttingar! Det blir kul! Jag kommer säga saker som : " Fan , dom är ju kung ju! Jag har aldrig varit så där liten! Fan , jag vill också bli mamma!". Ikväll ska jag sova över hos Robert. Jag vågar inte sova själv längre. Har haft sjuka mardrömmar på sista tiden. Dom handlar mest om en jävla vampyr och om mig själv när jag är 27. Helt sjukt och jävligt äckligt. Imorgon ska jag ut med min bror. Vi kallar kvällen för "Brollorna Bjuhrs Brorsa Kväll". Vi blir nog fulla. Du borde komma ut på krogen och kick it med oss! Du har ju mitt nummer! Har du det inte så finns det ju en anledning till det. Jag kanske inte gillar dig eller så har jag aldrig träffat dig. Nä , nu blir det frukost och kolla hur det går för idioterna på Tv400 som sitter i en glas-bunker och kollar på 24-maraton. Kamera-kåta i sinne. Jag skulle ha laddat ner serien och sett den i omgångar. Men alla är ju inte som jag , å trist är ju det...
för hade alla varit som jag hade världen varit kung.

Signerat Uken

SJÄLVGOD MY ASS

Ok , att vara självgod hjälpte inte. Jag fick en ordentlig smäll på käften i fredags. Jag spelade som ett mongo. Mega dåligt. Jag ska med andra ord aldrig mer vara självgod igen. Från och med idag hatar jag mig själv och DU är bättre än mig. Så , nu var det sagt! Men giget var kul ändå. Idag är jag less. Var på jobbet ett tag. Det har börjat suga att knappt ha något att göra på dagarna. Men det kan ju inte jag rå för. Jag infinner mig på jobbet varje morgon. Finns det inget att göra så är det inte mitt problem. Det bär oftast av hemmåt vid 12. Det sjuka är att min chef vet om att det nästan inte finns något att göra där jag är , men han vägrar skicka mig någon annanstans. Så vill han ge mig pengar för att dricka kaffe så får han gärna göra det. Asshole. Annars har jag inte så mycket att säga idag. Förutom att jag vill passa på att gratulera min vän Erik Dunkels som verkar ha jobbat sitt sista arbetspass. Han är hur fri som helst. Grattis Erik! För övrigt har Erik även designat min blogg. Tack Erik! Nä , nu ska jag ta det lugnt ett tag. Sedan kanske jag lagar mat. Har hört att man blir sjukt stark av det. Ja skämta baaaaaaaaaa! Det visste jag ju redan! Herrå!

RSS 2.0